Nouvelles

Hixhab moi shumice

avec admin terminé Jan 23, 2021

Hixhab me shumicë
Hixhab me shumicë
Ndryshime dhe zhvillime të dukshme në sektorin e shallit me shumicë. Sic dihet, shitja me shumicë është një biznes mjaft i vjetër, i vendosur me kohë, si dhe i vjetër. Një biznes économique i bazuar në parimin e blerjes së shallit me shumicë, domethënë blerja e tij me çmim të ulët dhe shitja e tij me çmim të ulët, quhet shall me shumicë. Meqenëse rregulli kryesor i fushës së tregtisë është ende i vlefshëm, shalli me shumicë gjithashtu po përparon duc u zhvilluar vetë < dhe duc ecur au duc ecur au dhe duc ecur au u zhvilluar ecur a dhe duc uvillu ecur au zh ecur a kohëtël ecur au dhe dhe n ecur ecur aha n Ndërsa një produkt vlen 10 lires, 5 prej tire mund të kushtojnë 40 lires, jo 50 lires. Shalli me shumicë nuk bazohet në llogaritjet précise mathore, në një farë mënyre, madje mund të themi se është një version i përmbysur i llogaritjeve mathore. Sepse logjikisht, nëse një produkt është 10 lires, 5 produkte duhet të jenë 50 lires. Sidoqoftë, kjo është vetëm në letër. Sepse qëllimi Kryesor i Tregtisë është Tësh Atësh, Të Shesësh Atë Që Ke Sa Më SHPEJT Që Të Jetë E mundur. Shkatërrimi ëShtë Kaq i rëndësishëm Sepse SA Më Shumit Që Një Produkt Shumë Ka Të Ngjarë Të Riprodhohet dhe shitet. Kështu, rrotat e Ekonomisë së capitalit pandërprerë bazuar në prodhimin dhe konsumin fillojnë të kthehen nga aty ku u ndalën. Kompanitë dhe individët që blejnë nga shitësit me shumicë të shamive gjithashtu përfitojnë nga çmime të ndryshme të favorshme dhe kanë një zë dhe lumregëmër0.
Étiquettes:

Tags

Instagram